Tange Sø FolkeFestival i julestemning

30
nov

Musikfestivalen mellem Århus og Viborg starter allerede nu billetsalget

Der er længe til, at næste års udgave af Tange Sø FolkeFestival finder sted. Rigtig længe endda, for musikfestivalen mellem Århus og Viborg finder først sted den 2. september, men allerede nu er arrangørgruppen i fuld gang med planlægningen af festivalen.

”Vi har besluttet os for at åbne for billetsalget den 1. december,” fortæller Johan Blomberg, der er talsmand for foreningen bag Tange Sø FolkeFestival. ”Det er jo snart jul, og en festivalbillet er jo en oplagt gave til et familiemedlem, som elsker god musik og stemning, så vi er kommet rigtig i julestemning. Vi har nemlig valgt at sætte de 500 første billetter til salg til 125 kroner. Det er halv pris af, hvad billetten koster ved indgangen til september.”

Forsalgsprisen er i øvrigt samme forsalgspris som sidste år, og man skal ikke være bange for at købe katten i sækken, hvis man allerede nu vil sikre sig sin billet. Størstedelen af musikprogrammet ved næste års Tange Sø FolkeFestival er nemlig på plads.

”Ligesom i tidligere år vil vi have et stort festtelt midt på pladsen, og her vil vi præsentere vores faste kunstnere Modvind og Hawkeye & Hoe, der får følge af dels Sandy And The Wild Wombats, dels Keinstein,” siger Johan Blomberg.

Sandy and The Wild Wombats er godt nok et tysk band, men de spiller engelsksprogede klassikere i den ægte rockabilly-stil, mens Keinstein deres navn til trods er pæredanske. De sørger for at give nyt liv til kendte dansktop-tekster, når de udsætter dem for deres hard rock-fortolkning.

”På vores store scene har vi et gensyn med Stig Rossen & Vennerne, som var med til at skabe fest og stemning, da de var med til festivalen første gang i 2015,” siger Johan Blomberg. ”Danser med drenge og Sanne Salomonsen bliver to andre populære navne, som vi vil præsentere her.”

Stig Rossen & Vennerne, Danser med drenge og Sanne Salomonsen bliver ikke de eneste kunstnere på den store udendørs scene. Når detaljerne er på plads, forventer arrangørgruppen at kunne offentliggøre festivalens udenlandske hovednavn i starten af de det nye år.

Nærmere informationer – herunder billetsalg – finder sted på hjemmesiden tangesofolkefestival.dk.