Optimisme hos Tange Sø FolkeFestivals arrangørgruppe

29
jun
Musikfestivalen mellem Århus og Viborg oplever god sponsoropbakning
 
Det er med optimisme i stemmen og ro i maven, at arrangørgruppen bag Tange Sø FolkeFestival snart kan gå på sommerferie og holde en lille pause i arbejdet med forberedelserne op til årets festival, som finder sted den 2. september.
                      ”Vi har i år oplevet en rigtig god opbakning fra de sponsorer og det erhvervsliv, som også er med til at gøre festivalen mulig,” siger Johan Blomberg, der er talsmand for formandskabet.
                      ”Sidste år havde vi så godt som udsolgt til vores festivalfrokost lørdag middag i det store telt på festpladsen. Dengang havde vi plads til 950 mennesker, og vi besluttede os i vinterens løb for, at vi i år skulle have et større telt. Vi har derfor booket et telt med plads til 1.150 siddende gæster, og vi har ikke bare passeret sidste års salg af frokostbilletter, men er også meget tæt på at kunne melde udsolgt.”
Arrangørgruppen bag festivalen har ligesom tidligere år valgt at reservere et begrænset antal VIP-billetter med tilhørende festivalfrokost til private. Disse kan dels købes online, dels købes hos Spar og SuperBrugsen i Ans.
Tange Sø FolkeFestival finder sted i naturskønne omgivelser langs bredden af Tange Sø mellem Århus og Viborg, og her vil der være plads til, at de flere tusinde gæster, som ventes at gæste festivalen, kan opleve Stig Rossen og Vennerne, Danser Med Drenge, Dr. Hook og Sanne Salomonsen fra den store friluftsscene. Inde i det udvidede festivaltelt vil man i løbet af den første september-lørdag kunne opleve Modvind, Hawkeye & Hoe, Sandy And The Wild Wombats samt Keinstein.