Den nye X Factor-dommer kommer til Ans

10
aug

Sanne Salomonsen indtager scenen ved Tange Sø FolkeFestival før sit nye job

Dommertrioen for årets udgave af den populære TV-serie X Factor er netop blevet offentliggjort. Der var genvalg til dels Remee, dels kontroversielle Thomas Blachmann, og så er et nyt navn kommet ind i dommertrioen. Et navn, som den 2. september kommer til Ans for at spille ved Tange Sø FolkeFestival.

”Jeg troede, jeg havde prøvet alt – men så kom X Factor,” fortæller Sanne Salomonsen i forbindelse med offentliggørelse af den nye dommertrio.
”De er cool og superdygtige, og jeg ser frem til et spændende samarbejde med dem,” siger Danmarks rockmama om sine kolleger.
Hvad hun – og Remee og Thomas Blochmann – bliver udsat for ved auditions til den kommende programserie, står af naturlige grunde hen i det uvisse. ”Jeg er også en popmama – jeg kan det hele,” siger hun i forbindelse med valget til dommertrioen.
Men der er ingen tvivl om, hvad Sanne Salomonsen selv er til. Det er rocken. Og inden hun skal dømme andres præstationer foran en mikrofon, får hele Midtjylland mulighed for at bedømme hende. Hun optræder nemlig i Ans ved årets udgave af Tange Sø FolkeFestival den 2. september.