Nordea Fonden støtter Tange Sø Folk Festival

21
jul

Musikfestivalen i Ans har fået anerkendelse fra en af Danmarks største fonde

Årets Tange Sø Folk Festival er i og omkring Ans anerkendt som en stor og alsidig musikfestival, hvor kunstnere og publikum mødes i øjenhøjde. Men den har på det seneste også opnået anerkendelse bredt i landet.
Senest er det Nordea Fonden, som har givet sin anerkendelse for festivalen, som finder sted den 20. august i byen mellem Viborg og Århus. Rent konkret foregår det med en uddeling af 15.000 kroner til Tange Sø Folk Festival.
Nordea Fonden har et almennyttigt og velgørende formål. Hvert år uddeler man penge til projekter, som fremmer gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. Og i år er Tange Sø Folk Festival blandt modtagerne.
”Vi er glade for, at vi er kommet i betragtning hos Nordea Fonden,” siger Johannes V. Hansen, der er formand for bestyrelsen for Tange Sø Folk Festival.
”Det er en anerkendelse af det store arbejde, som de mange frivillige har gjort for at skabe en folkelig festival for alle, der gerne vil opleve populær musik i de naturskønne rammer, som Tange Sø giver os.”