Tilfredshed efter årets Tange Sø Folk Festival

02
sep

Musikfestivalen mellem Århus og Viborg satte i år besøgsrekord

For tiende gang blev der afholdt Tange Sø Folk Festival i Ans mellem Århus og Viborg. Det skete den 20. august, og her to uger efter festivalen er det en glad bestyrelsesformand, som ser tilbage på festivalen.
”Der var nye rekorder for antallet af deltagere,” siger Johannes Hansen. ”Vi startede med at have 900 gæster til frokost i festivalteltet, som i år var større, og da dagen var omme, havde vi haft 3.100 inde på pladsen. Vi har aldrig før haft så mange gæster, og der har været masser af positive tilbagemeldinger.”
Et af festivalens hovednavne – Johnny Logan – gik på scenen ved 13-tiden lørdag, og allerede her var der fyldt godt op på pladsen foran scenen. Og det fortsatte resten af dagen igennem.
”Johnny Logan var rigtig god, og vi har fået mange roser for at have ham på plakaten, men Lis Sørensen leverede som ventet også varen,” fortæller Johannes Hansen omkring to af de kunstnere fra populærmusikken, som i de seneste år har suppleret den traditionelle skotsk-irske folk musik, der i år bl.a. var repræsenteret af Wolfstone fra Skotland.
”Peter og de andre kopier sluttede dagen i teltet, og de formåede at fastholde publikum om aftenen i langt højere grad, end vi hidtil har været vant til, og jeg synes helt klart, at det er en indikation af, at de ændringer i vores musikprogram, som vi igangsatte for et par siden, har vist sig at være rigtige,” slår Johannes Hansen fast.
Planlægningen af næste års Tange Sø Folk Festival er så småt i gang. Datoen er således fastsat til lørdag den 2. september 2017.
”Det er to uger senere end hidtil, men vi har valgt at rykke på datoen, fordi der i netop august er megen aktivitet med musikfestivaler i det midt- og vestjyske,” slutter Johannes Hansen.