Julesækken holdes åben hos Tange Sø FolkeFestival

14
dec

Frem til lillejuleaften vil festivalbilletten kunne sikres til halv pris

I slutningen af november kom bestyrelsen bag Tange Sø FolkeFestival i julestemning. I forbindelse med præsentationen af størstedelen af musikprogrammet på næste års festival, som finder sted den 2. september mellem Viborg og Aarhus, lancerede man også et juletilbud.
Der blev sat 500 billetter til salg til halv pris, og det var et juletilbud, som skabte god stemning blandt fans af festivalen.

”Publikum har taget godt imod vores juletilbud, og vi nærmer os med hastige skridt en situation, hvor alle 500 billetter snart er solgt,” fortæller Johan Blomberg, der er talsmand for formandsskabet.
”Men vi vil ikke skuffe dem, som endnu ikke har sikret sig en julegave. Vi har derfor besluttet os at forlænge juletilbuddet helt frem til lillejuleaften, hvor man kan købe en billet til sig selv eller til en gave for bare 125 kroner mod de 250 kroner, de vil koste ved indgangen til næste sommer.”

Ved næste års Tange Sø FolkeFestival vil man i det store festtelt på pladsen kunne opleve Modvind, Hawkeye & Hoe, Sandy And The Wild Wombats samt Keinstein, mens det også ligger fast, at Stig Rossen & Vennerne, Danser med drenge og Sanne Salomonsen optræder på den store friluftsscene. Hertil kommer festivalens udenlandske hovednavn, som vil blive præsenteret i starten af det nye år.