Dr. Hook spiller på Tange Sø FolkeFestival

02
mar

Det ikoniske rockband gæster musikfestivalen mellem Århus og Viborg

Tange Sø FolkeFestival har nu det sidste navn på plads til årets festival, og det bliver et internationalt topnavn, som kommer til at stå øverst på plakaten, når musikken spiller ved den smukke sø mellem Århus og Viborg lørdag den 2. september.
”Dr. Hook bliver hovednavnet ved årets festival, og det glæder mig utrolig meget til,” siger Johan Blomberg, der dels er talsmand for formandskabet bag festivalen, dels er festivalens musikansvarlige.
”Jeg kan ikke præcist huske, hvornår jeg første gang hørte deres numre, men jeg ved med sikkerhed, hvor det skete. Det var nemlig hjemme i mit barndomshjem, hvor jeg en dag gik på opdagelse i min mors LP-samling, og hvor jeg satte en Dr. Hook-plade på grammofonen. Og så var jeg hooked. I øvrigt ligesom min mor, der allerede har sikret sig en billet til årets Tange Sø FolkeFestival.”
Tange Sø FolkeFestival er den indtil videre eneste optræden i Danmark for Dr. Hook, som turnerer verden over. Bandets turplan for 2017 opfatter således besøg i Australien, New Zealand, Storbritannien og Norge, og det bliver med Dennis Locorriere i front på vokale side. Han var med i 1967, hvor bandet blev grundlagt, og det er også ham, som har lagt stemme til størstedelen af Dr. Hooks hits.
“Det har varet et stykke tid, men jeg følte nu, at det var det perfekte tidspunkt at komme tilbage og fejre min musikalske historie,” siger Dennis Locorriere, hvis stemme er kendt fra hits som Silvia’s Mother, The cover of Rolling Stone og Only Sixteen. For blot at nævne nogle få.
Dennis Locorriere og de øvrige medlemmer af Dr. Hook indtager den store friluftsscene først på aftenen den 2. september. Inden da får man mulighed for at opleve Stig Rossen & Vennerne, Danser med Drenge, mens Sanne Salomonsen afslutter festivalens udendørsdel. Indenfor i det store festtelt vil man kunne opleve Modvind, Hawkeye & Hoe, Sandy And The Wild Wombats samt Keinstein.